Κρυολιπόλυση  3D for man

Κρυολιπόλυση 3D for man

Διώξε το περιτό λίπος που κρύβει τους κοιλιακούς σου 

Σε μόλις 60 λεπτά, μείωση  έως και 40% των λιποκυττάρων στις περιοχές που σας προβληματίουν, με το σύστημα COOL 4D σε μόνο 1 θεραπεία.

Το νέο σύστημα cool4D είναι ένα προηγμένο σύστημα επιλεκτικής κρυογλυπτικής, που βασίζεται στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης, και προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους κατά τρόπο απόλυτα ασφαλές. Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.

Πως λειτουργεί;

Όταν ένα λιποκύτταρο υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικιό διάστημα, αυτό καταστρέφεται (απόπτωση). Στη συνέχεια, το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται με απόλυτα φυσιολογική διαδικασία μέσω του λεμφικού συστήματος.

cryolipo-cytaro-tAaEZ.png

φάση 1 Εισρόφηση του λιπώδους ιστού με χρήση δύο ειδικών κεφαλών θεραπείας και μείωση της αιματικής ρο- ής εξαιτίας της υποπίεσης φάση 2 Το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη 360ο, χωρίς να καταστρέφονται οι γύρω ιστοίφάση 3  Τα λιποκύτταρα καταστρέ- φονται μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας της απόπτωσης (το λίπος μειώνεται εντός 60-90 ημερών)

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Κατά μέσο όρο η θεραπεία διαρκεί περίπου 1 ώρα, αλλά ουσιαστικά εξαρτάται από την εκάστοτε περιοχή θεραπείας. Ο/Η ασθενής επιτρέπεται να κοιμηθεί ή να διαβάσει ένα βιβλίο σε άνετη θέση ή ακόμη και να κάνει ταυτόχρονα άλλες αισθητικές εφαρμογές κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Ποιά είναι η αίσθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Με την έναρξη της θεραπείας ο/η ασθενής θα νιώσει μια παροδική ενόχληση σαν μικρό τράβηγμα του δέρματος εξαιτίας της αρνητικής πίεσης και θα έχει την αίσθηση του κρύου. Καθώς, όμως, η θεραπεία συνεχίζεται, η ενόχληση αυτή παύει να υφίσταται, εξαιτίας της τοπικής αναισθησίας του δέρματος που προκαλεί η έντονη ψύξη.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Σοβαρές παρενέργειες δεν υπάρχουν, κάποιοι ασθενείς, όμως, μπορεί να φέρουν μώλωπες εξαιτίας της αρνητικής πίεσης. Σε κάθε περίπτωση, οι μελανιές αυτές υποχωρούν με την πάροδο 3-7 ημερών. Σε μερικές σπανιότερες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί μία παροδική απώλεια αίσθησης στο σημείο θεραπείας, η οποία διαρκεί από 1 έως 3 εβδομάδες.

Πόσες φορές και πόσο συχνά μπορεί κάποιος/α να κάνει τη θεραπεία; 

  Η θεραπεία αποτελείται από μία και μόνο συνεδρία σε κάθε τοπική λιποζώνη. Τα αποτελέσματα της συνεδρίας θα αρχίσουν να φαίνονται σταδιακά μετά το πέρας της και θα ολοκληρωθούν με την πάροδο 2-3 μηνών.

Υπάρχουν αντενδείξεις ; 

Εγκυμονούσες και ασθενείς με δερματικές ασθένειες, αυτοάνοσα νοσήματα, αλλεργία στο κρύο, κρυοσφαιριναιμία, διαταραχή στην πηκτικότητα του αίματος, πεμφιγοειδές, σύνδρομο Raynaud και άλλα περιορίζονται στο να λάβουν τη θεραπεία και πρέπει πάντοτε να ενημερώνουν σχετικά με την ασθένεια και την όποια φαρμακευτική τους αγωγή τον θεράποντα ιατρό πριν από τη θεραπεία. 

Που εφαρμόζεται ;
Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή όπου διαπιστώνεται εντοπισμένη και επαρκής συσσώρευση λιποκυττάρων πχ κοιλιά, μηροί, πλάγια τοιχώματα κοιλιάς, μέση, πλάτη, αντιβράχια κλπ

Ποια σημεία έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα;
Μεγαλύτερο όφελος υπάρχει στα σημεία που παραμένει επαρκής ποσότητα λίπους παρά τις όποιες προσπάθειες μείωσης του συνολικού σωματικού βάρους. Δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους.

Πως γίνεται;
Αφού σημειωθούν οι περιοχές, τοποθετείται μια ειδική μεμβράνη και έπειτα η ειδική κεφαλή του μηχανήματος εισροφά την περιοχή, την οποία ψύχει για 60 περίπου λεπτά σε σταθερή θερμοκρασία. Ακολουθεί μασάζ στην περιοχή και μπορείτε να αναχωρήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Είναι επώδυνο;
Είναι μια θεραπεία πολύ καλά ανεκτή, κατά την οποία ίσως να νιώσετε ένα αίσθημα τραβήγματος το πρώτο 10λεπτο της εφαρμογής, που εξαφανίζετε και στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο ή ακόμη και να κοιμηθείτε έως το τέλος της θεραπείας. Είναι πιθανό αισθανθείτε τσιμπήματα, βύθιο πόνο και μούδιασμα του δέρματος της περιοχής τις επόμενες μέρες, κάτι που αντιμετωπίζετε με απλό παυσίπονο. Ακόμη μπορεί να παρατηρηθούν τοπικές μελανιές λόγω της αρνητικής πίεσης κατά την εφαρμογή της κεφαλής, οι οποίες όμως φεύγουν πολύ σύντομα.

Πότε μπορούμε να επαναλάβουμε την θεραπεία;
Το COOL 4D μας παρέχει τη δυνατότητα της ακρίβειας των παραμέτρων ψύξης των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα η μία εφαρμογή να είναι αποτελεσματική, χωρίς να χρειάζονται επαναλήψεις άμεσα. Τα αποτελέσματα της θεραπείας ολοκληρώνονται σε διάστημα 3 μηνών.
 Εφόσον επιθυμείτε μεγαλύτερη μείωση, η επόμενη θεραπεία μπορεί να γίνει μετά τους 3 μήνες.
Μπορούμε όμως να κάνουμε ταυτόχρονη θεραπεία σε περισσότερες από μια περιοχές.


BOOK NOW

Κλινικά περιστατικά

Διαβάστε ακόμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ