Κρυολιπόλυση 4D

Κρυολιπόλυση 4D


Σε μόλις 60 λεπτά, μειώνετε έως και 40% το λίπος στις περιοχές που σας προβληματίζουν, με το σύστημα COOL 4D


 Το νέο σύστημα cool4D είναι ένα προηγμένο σύστημα επιλεκτικής κρυογλυπτικής, που βασίζεται στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης, και προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους κατά τρόπο απόλυτα ασφαλές. Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.


Πως λειτουργεί το Cool 4D

 Μελέτες που έχουν διεξαχθεί αναφέρουν ότι εάν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση). Εν συνεχεία, το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται με απόλυτα φυσιολογική διαδικασία μέσω του λεμφικού συστήματος.


Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο πολύ άνετες κεφαλές θεραπείας με την καινοτόμο τεχνολογία 360ο για σφαιρική ψύξη της περιοχής και ενσωματωμένη LCD οθόνη χειρι- σμού, που εφαρμόζονται τοπικά στον λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν για συγκε- κριμένο χρονικό διάστημα εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας (Φάση 1).

cryolipo-cytaro.png

φάση 1 Εισρόφηση του λιπώδους ιστού με χρήση δύο ειδικών κεφαλών θεραπείας και μείωση της αιματικής ρο- ής εξαιτίας της υποπίεσης 
φάση 2 Το λίπος υποβάλλε- ται σε ισχυρή ψύξη 360ο, χωρίς να καταστρέφονται οι γύρω ιστοί
φάση 3 Τα λιποκύτταρα καταστρέ- φονται μέσω της φυσιολογικής δι- αδικασίας της απόπτωσης (το λίπος μειώνεται εντός 60-90 ημερών)

Ως εκ τούτου, επιτυγχάνεται ισχυρότατη σφαιρική ψύξη (έως -9 βαθμούς Κελσίου) (Φάση2), υπεύθυνη για τη μετέπειτα αποδόμηση των λιποκυττάρων (Φάση 3).

Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να αναφέρουμε ότι η γύρω περιοχή παραμένει ανέπαφη, καθώς ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, συγκριτικά με τους περιβάλλοντες ιστούς, που παραμένουν ανεπηρέαστοι.
Ως αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας, η περιοχή του συσσωρευμένου λίπους μειώνεται από τις πρώτες κιόλας 20 ημέρες με το θερα- πευτικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται σε διάστημα τριών μηνών. Αναλόγως με το μέγεθος του προβλήματος σας, η θεραπεία με το COOL 4D μπορεί να εφαρμοστεί ως μονοθεραπεία ή εφόσον κριθεί απαραίτητο να γίνουν και επιπλέον θεραπείες.

Η κρυολιπόλυση 3D είναι άνετη, γρήγορη (διάρκεια μίας ώρας) και μπορεί να εφαρμοστεί σε ποικίλες περιοχές του σώματος, όπως: χέρια, πλάτη, μέση, κοιλιά, γλουτούς και μηρούς. Με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, και μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά το πέρας της θεραπείας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Κατά μέσο όρο η θεραπεία διαρκεί περίπου 1 ώρα, αλλά ουσιαστικά εξαρτάται από την εκάστοτε περιοχή θεραπείας. Ο/Η ασθενής επιτρέπεται να κοιμηθεί ή να διαβάσει ένα βιβλίο σε άνετη θέση ή ακόμη και να κάνει ταυτόχρονα άλλες αισθητικές εφαρμογές κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Ποιά είναι η αίσθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Με την έναρξη της θεραπείας ο/η ασθενής θα νιώσει μια παροδική ενόχληση σαν μικρό τράβηγμα του δέρματος εξαιτίας της αρνητικής πίεσης και θα έχει την αίσθηση του κρύου. Καθώς, όμως, η θεραπεία συνεχίζεται, η ενόχληση αυτή παύει να υφίσταται, εξαιτίας της τοπικής αναισθησίας του δέρματος που προκαλεί η έντονη ψύξη.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Σοβαρές παρενέργειες δεν υπάρχουν, κάποιοι ασθενείς, όμως, μπορεί να φέρουν μώλωπες εξαιτίας της αρνητικής πίεσης. Σε κάθε περίπτωση, οι μελανιές αυτές υποχωρούν με την πάροδο 3-7 ημερών. Σε μερικές σπανιότερες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί μία παροδική απώλεια αίσθησης στο σημείο θεραπείας, η οποία διαρκεί από 1 έως 3 εβδομάδες.

Πόσες φορές και πόσο συχνά μπορεί κάποιος/α να κάνει τη θεραπεία; 

  Η θεραπεία αποτελείται από μία και μόνο συνεδρία σε κάθε τοπική λιποζώνη. Τα αποτελέσματα της συνεδρίας θα αρχίσουν να φαίνονται σταδιακά μετά το πέρας της και θα ολοκληρωθούν με την πάροδο 2-3 μηνών.

Υπάρχουν αντενδείξεις ; 

Εγκυμονούσες και ασθενείς με δερματικές ασθένειες, αυτοάνοσα νοσήματα, αλλεργία στο κρύο, κρυοσφαιριναιμία, διαταραχή στην πηκτικότητα του αίματος, πεμφιγοειδές, σύνδρομο Raynaud και άλλα περιορίζονται στο να λάβουν τη θεραπεία και πρέπει πάντοτε να ενημερώνουν σχετικά με την ασθένεια και την όποια φαρμακευτική τους αγωγή τον θεράποντα ιατρό πριν από τη θεραπεία. 

Που εφαρμόζεται ;
Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή όπου διαπιστώνεται εντοπισμένη και επαρκής συσσώρευση λιποκυττάρων πχ κοιλιά, μηροί, πλάγια τοιχώματα κοιλιάς, μέση, πλάτη, αντιβράχια κλπ

Ποια σημεία έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα;
Μεγαλύτερο όφελος υπάρχει στα σημεία που παραμένει επαρκής ποσότητα λίπους παρά τις όποιες προσπάθειες μείωσης του συνολικού σωματικού βάρους. Δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους.

Πως γίνεται;
Αφού σημειωθούν οι περιοχές, τοποθετείται μια ειδική μεμβράνη και έπειτα η ειδική κεφαλή του μηχανήματος εισροφά την περιοχή, την οποία ψύχει για 60 περίπου λεπτά σε σταθερή θερμοκρασία. Ακολουθεί μασάζ στην περιοχή και μπορείτε να αναχωρήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Είναι επώδυνο;
Είναι μια θεραπεία πολύ καλά ανεκτή, κατά την οποία ίσως να νιώσετε ένα αίσθημα τραβήγματος το πρώτο 10λεπτο της εφαρμογής, που εξαφανίζετε και στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο ή ακόμη και να κοιμηθείτε έως το τέλος της θεραπείας. Είναι πιθανό αισθανθείτε τσιμπήματα, βύθιο πόνο και μούδιασμα του δέρματος της περιοχής τις επόμενες μέρες, κάτι που αντιμετωπίζετε με απλό παυσίπονο. Ακόμη μπορεί να παρατηρηθούν τοπικές μελανιές λόγω της αρνητικής πίεσης κατά την εφαρμογή της κεφαλής, οι οποίες όμως φεύγουν πολύ σύντομα.

Πότε μπορούμε να επαναλάβουμε την θεραπεία;
Το COOL 4D μας παρέχει τη δυνατότητα της ακρίβειας των παραμέτρων ψύξης των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα η μία εφαρμογή να είναι αποτελεσματική, χωρίς να χρειάζονται επαναλήψεις άμεσα. Τα αποτελέσματα της θεραπείας ολοκληρώνονται σε διάστημα 3 μηνών.
 Εφόσον επιθυμείτε μεγαλύτερη μείωση, η επόμενη θεραπεία μπορεί να γίνει μετά τους 3 μήνες.
Μπορούμε όμως να κάνουμε ταυτόχρονη θεραπεία σε περισσότερες από μια περιοχές.


BOOK NOWΠεριστατικά

Διαβάστε ακόμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ