Ρανια Χρούμπ

Ρανια Χρούμπ


Όταν κλείσεις τον χρόνο σε ένα μπουκάλι, ώστε να μπορέσεις να τον ελέγχεις, τότε σίγουρα έχεις δημιουργήσει το δικό σου Τζίνι.

Με Καταγωγή από Μέση Ανατολή και μεγαλωμένη στην Ελλάδα μιλάμε σίγουρα για την εικόνα της μεσογειακής ομορφιάς. Αν προσθέσουμε και σπουδές στο Οικονομικό του Αριστοτέλειου, μεταπτυχιακό στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με θέμα “Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις” και μια δωδεκάχρονη θητεία σε φαρμακευτική εταιρία σε απαιτητικούς τομείς όπως οι πωλήσεις και το Μάρκετινγκ. τότε μιλάμε για την Ράνια Χρούμπ.

 Μια γυναίκα που πραγματικά έκλεισε το χρόνο σε ένα μπουκάλι και τον διαχειρίζεται τέλεια μας αποκαλύπτει την καθημερινότητά της.


rania-1-estetica-1600-oF226.jpg


Τι σου αρέσει στη δουλειά σου τι είναι αυτό που σ έκανε να την διαλέξεις ;

_Η επιλογή της δουλειάς μου έγινε τυχαία ύστερα από παρότρυνση του μπαμπά αλλά σίγουρα την έχω αγαπήσει και αυτό που με γοητεύει είναι ότι δεν με αφήνει να βαλτώσω λόγω του γρήγορου ρυθμού και των πολλών αλλαγών!


Πως ξεκινάει η μέρα σου ;

_ Με ένα φιλί του Έκτορα (ένα γλυκύτατο μαλτέζ) και ένα εσπρεσάκι. Μέχρι να ετοιμαστώ έχει γίνει και το τοστ μου και ξεκινάω επίσημα πλέον την μέρα μου στις 8 το πρωί . 


Προσέχεις την διατροφή σου ;

_ Προσπαθώ να τρώω θρεπτικά, να παίρνω από το φαγητό μου συστατικά που θα βοηθήσουν τον οργανισμό μου και θα μου δώσουν ενέργεια για όλη την ημέρα. 


Μαγειρεύεις καθημερινά ή λόγω του ότι είσαι συνεχώς σε εξωτερικά ραντεβού χρησιμοποιείς τα έτοιμα σνακς ;

_ Τα έτοιμα σνακς έχουν πάρα πολύ ζάχαρη ή πολλούς υδατάνθρακες που αποφεύγω. Συνήθως μαγειρεύω καθημερινά και παίρνω πάντα κάτι μαζί μου . Αν δεν έχω τίποτα θα φάω σίγουρα μια φρέσκια σαλάτα που πλέον βρίσκεις παντού. 


Γυμνάζεσαι;

_ 4 φορές την εβδομάδα μετά την δουλειά με ασκήσεις ενδυνάμωσης και μια φορά την εβδομάδα προσπαθώ να τρέχω. 


Δεν είσαι κουρασμένη ? δεν υπάρχουν φορές που προσπαθείς να το αποφύγεις ;

_ Ναι είμαι κουρασμένη, αλλά είναι μέσα στο ημερήσιο πρόγραμμα, πρέπει να γίνει. 


Τι συμβουλή θα έδινες σε μια εργαζόμενη κοπέλα ;

_ Προγραμματισμός, να βάλει στο πρόγραμμά της 1 ώρα για τον εαυτό της είτε είναι γυμναστική , είτε είναι αισθητικός ή κομμωτήριο, να αφιερώσει ένα μέρος του χρόνου της για τον εαυτό της. Να αγαπάει την εαυτό της. Να έχει πάντα στην τσάντα της ένα φρούτο ή λίγα αμύγδαλα ή μια σπιτική μπάρα για τα ενδιάμεσα γεύματα Κα να μην ξεχνάει να τρώει τουλάχιστον μια σαλάτα την ημέρα.


Και τέλος ποια είναι η αγαπημένη σου περιποίηση στο estetica ;

_ Εννοείται ο καθαρισμός με ενυδάτωση και μασαζάκι. Φεύγω άλλος άνθρωπος, σωματικά και ψυχικά.


Το μακιγιάζ της Ράνιας επιμελήθηκε η Φωτεινή Μωυσόγλοου 
Φωτογραφία: Άρης ΡάμοςΔιαβάστε ακόμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ