Αποκωδικοποιήσαμε το μακιγιάζ της πιο πολυσυζητημένης νύφης

Αποκωδικοποιήσαμε το μακιγιάζ της πιο πολυσυζητημένης νύφης

Ο γάμος της χρονιάς 

Η νύφη είναι η Meghan Markle, την οποία την ζηλέψαμε όχι μόνο γιατί έβγαλε από την λίστα τον πιο περιζήτητο εργένη, αλλά και για την απλότητα της σαν νύφη.

Φυσικά, υπήρχε ένα πρωτόκολλο από το παλάτι, αρκετά αυστηρό για το τι επιτρέπεται και τι όχι για την νύφη, αυτό όμως, δεν την εμπόδισε στο να γίνει υπέρλαμπρη. 

Τα πρωτόκολλα πολλές φορές μας σώζουν από τις υπερβολές

Το νυφικό 
Όσον αφορά το νυφικό, το πρωτόκολλο απαγορεύει στη νύφη να φανερώνει μεγάλο μέρος του σώματος της, 
για το λόγο αυτό διάλεξε ένα νυφικό με μανίκι 3/4 και άνοιγμα στο λαιμό σε σχήμα χαμόγελο, κάτι που αναδείκνυε τον υπέροχο λαιμό της και φανέρωνε το οστό της κλείδας και το πάνω μέρος των ώμων, ένα μέρος του σώματος που είναι τόσο elegant και sexy αλλά καθόλου προκλητικό. 

Κράτησε την εμφάνιση της πάρα πολύ minimal κάτι που τραβούσε τα βλέμματα όλα επάνω της. Το νυφικό της δεν είχε περίτεχνες λεπτομέρειες, ήταν σε λιτή γραμμή και όλο αυτό έδειχνε ότι έχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν ήθελε τίποτα άλλο να κλέψει την προσοχή.

royal-wedding-bbc7.png

Τα μαλλιά 
Στο χτένισμα επέλεξε έναν απλό σινιόν δεμένο χαλαρά στη βάση του λαιμού, κάτι που έδινε την αίσθηση του ανάλαφρου αλλά μέσα σε όρια και φυσικά άφηνε καθαρό το πρόσωπο, χωρίς να κρύβει κανένα από τα χαρακτηριστικά της.

Το μακιγιάζ της ήταν λιτό και φυσικό.

 Για την επιδερμίδα προτίμησε ένα ελαφρύ σχεδόν διάφανο make-up ή μια ΒΒ κρέμα για να αφήνει να ξεπροβάλουν οι φακίδες της που είναι και σήμα κατατεθέν της. 

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι τις προηγούμενες μέρες ή και εβδομάδες προετοίμασε πάρα πολύ καλά την επιδερμίδα της με θεραπείες ενυδάτωσης, έτσι ώστε η επιδερμίδα της να είναι λαμπερή και αψεγάδιαστη.

Η πούδρα της ήταν ελάχιστη, διάφανη αλλά με μια αμυδρή λάμψη, κάτι που χρησιμοποίησε πλουσιοπάροχα στο λαιμό και στους ώμους.

royal-wedding-bbc13.png

Στα μάτια χρησιμοποίησε φυσικούς τόνους του ψυχρού καφέ μόνο στο κινητό βλέφαρο για να δώσει φυσική σκίαση.

Για eye-liner χρησιμοποίησε την ίδια σκιά με ελαφρώς βρεγμένο πινέλο, και έδωσε σχήμα στα μάτια, χωρίς όμως να ξεφύγει ιδιαίτερα από τις φυσικές γραμμές του ματιού της. 

Βλεφαρίδες

'Εδωσε μεγαλύτερο βάθος στο βλέμμα προσθέτοντας βλεφαρίδες τουφίτσες, για να  κάνει πιο πυκνές τις δικιές της φυσικές βλεφαρίδες, είναι και το μοναδικό σημείο που υπάρχει κάτι πρόσθετο στο μακιγιάζ της. Τέλος δεν λυπήθηκε καθόλου την μάσκαρα. 

Στο κάτω βλέφαρο, προτίμησε να χρησιμοποιήσει πολύ ελαφριά σκιά, την ίδια που χρησιμοποίησε και στο πάνω βλέφαρο και τόνισε με μαύρο μολύβι την βάση από τις κάτω  βλεφαρίδες της.

Τα φρύδια, τα τόνισε με σκιά στις ίδιες αποχρώσεις που χρησιμοποίησε και στα βλέφαρα. Έδωσε σχήμα χωρίς όμως υπερβολές και χωρίς να μεγαλώσει το πάχος του φρυδιού της.

Στα χείλη της χρησιμοποίησε περίγραμμα χειλιών στους ίδιους τόνους με το κραγιόν, σε αποχρώσεις του ροζ ροδακινί και προτίμησε ένα κραγιόν που να είναι διάφανο και να αφήνει να ξεπροβάλει από κάτω το φυσικό της χρώμα. 

Το κραγιόν της δεν ήταν ούτε πολύ λιπαρό αλλά ούτε και ματ κάτι που θα της αφυδάτωνε τα χείλη. 

Το ρουζ της ήταν στους ίδιους τόνους με το κραγιόν της, τοποθετημένο ελαφρά πάνω στα μήλα της, σημεία που συνήθως κοκκινίζουν όταν ντρεπόμαστε, δίνοντας της μια νεανική φρεσκάδα.

royal-wedding-bbc5-K11dg.png

το μανικιούρ 
Στα χέρια προτίμησε ένα κοντό περιποιημένο μανικιούρ σε απαλό γαλακτερό χρώμα. Άλλωστε, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, δεν επιτρέπεται στις κυρίες του παλατιού τα μακριά και βαμμένα νύχια, πέρα από τα παλ σχεδόν διάφανα χρώματα.

Οι φωτογραφίες  είναι στιγμιότυπα από την τελετή που πρόβαλε το BBC.

Evi Moisoglou

Be natural... be irresistable... be you !


Ξεκίνησα σαν makeup artist στο θέατρο, που είναι η μεγάλη μου αγάπη, όσο ήμουν ακόμη φοιτήτρια στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα δούλεψα δίπλα σε μεγάλους φωτογράφους της Θεσσαλονίκης και σε πρακτορεία μοντέλων.
Το 1998 γεννήθηκε το estetica το οποίο κέρδισε όλη την αγάπη μου και με τον καιρό όλο το  χρόνο μου.
Το μεγαλύτερο διάστημα θα με βρείτε στην καμπίνα του προσώπου να σχηματίζω φρύδια ή  να κάνω θεραπείες προσώπου.
Αγαπημένη μου θεραπεία αυτό το διάστημα είναι το plasma shower, μια θεραπεία που χρησιμοποιεί την καινοτόμα τεχνολογία του ατμοσφαιρικού πλάσματος και μπορεί να κάνει μη ενέσιμη μεσοθεραπεία ενώ παράλληλα παράγει κολλαγόνο στην επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ